Recenze

Chcete nám zanechat zpětnou vazbu? Napište nám recenzi – Na stránce úplně dole. Děkujeme!

19 komentářů u „Recenze

  1. Vestibul interiér mohu jedině doporučit. Dlouhodobě sleduji jejich práci, při které citlivě a vkusně zacházejí se starším, ale kvalitním nábytkem a dávají mu nový život. Stejně tak to “dopadlo” se stolem, který jsem svěřil Vestibul interiéru do péče. Tedy dobře! Naprostá spokojenost!

    1. Děkujeme za milá slova! Rádi jsme pomohli jak s renovací, tak s výběrem, aby vše dopadlo na jedničku!
      Přejeme krásné dny!

      Kateřina z Vestibul Interier

  2. Vřele doporučuji workshopy Vestibulu. S dcerou jsme strávily jednu sobotu čalouněním houpacího křesla po dědečkovi a považuji to za jeden z nejlepších rodinných zážitků léta. Těším se na další! Děkuji!

    1. Děkuji Iri, byly jste moje oblíbená dvojice máma-dcera, které jsem zatím na workshopu měla! Doufám, že to jednou se svými dcerami taky takto zvládnu 🙂
      Zatím naviděnou!
      Kateřina z Vestibul Interier

  3. Služby VI vřele doporučuji. Výborná práce, ochota, vstřícnost, vkus…naprostá spokojenost!

    1. Děkujeme Zorko, jsme rádi, že rychloakce židle k narozeninám pro maminku dopadla ku spokojenosti na všech stranách, a že udělala radost.
      Přeji vše dobré!
      Kateřina z Vestibul Interier

  4. Sháněla jsem peršany na svatbu do chill out zóny a tady mají boží výběr za super ceny! Díky jejich půjčovně měla svatba boží atmosféru a mooooc jim za to děkuji!!!

  5. Zúčastnila jsem se workshopu -renovace nábytku 21.1.2023 . Hodnotím velkou jedničkou s hvězdičkou. Katka je velmi příjemná, výborně vysvětlí a vede kurz, poradí, pomůže. Vyzkoušela jsem si nářadí, ke kterému bych se běžně nedostala. Za sebe jsem velice spokojená, splnilo veškeré mé očekávání. Opravila jsem si křesílko tak, že jsem doma sklidila velký obdiv.
    Katko , moc děkuji.

    1. Zdeni to mě tak těší! Děkuji, že sis našla chvilku a napsala zpětnou vazbu, moc si toho vážím!
      Křesílko se ti povedlo krásně zrenovovat. Neuvěřitelně prokouklo, tak přeji, ať slouží.
      A teď, když už víš, jak na to, přeji hodně skvělých dalších projektů.
      Katka z Vestibul Interier

  6. Moc děkujeme za skvělý workshop šití! Pro mě osobně to byl už druhý workshop. Tentokrát jsem ho absolvovala ne v kombinaci matka-dcera, ale matka – syn. Zužitkovali jsme zbyty látek z našeho předcházejícího workshopu čalounění a vyrobili jsme si krásné obaly na staré podsedáky. Krásná sobota, díky které si snad zvládnu ušít i vlastní záclony:)

    1. Díky Iri, Ty a Tvoje rodina jste pro mě inspirací! Máš krásné děti a je naprosto skvělé, že spolu trávíte čas tímto způsobem! Sobotu jsem si maximálně užila 🙂 Mějte se krásně a těším se na fotografie! Katka

  7. Zúčastnili jsme se čtyř workshopů na renovaci nábytku v roce 2022. Dílna je vybavena nářadím, které běžný kutil doma nemá a byla to pro nás obrovská pomoc. Práce pod vedením Lojzíka, Lukáš a Katky nám šla hezky od ruky a tak dnes máme doma dvě krásně zrenovované židle.
    Katko, morkrát děkujeme za krásné chvíle.

    1. Díky Honzo!

  8. Kurz můžu jedině doporučit,přesně splnil účel,kvůli kterému jsem tam jel a určitě přijedu zase.díky

    1. Děkujeme Vašku, renovacím zdar!

  9. Děkuji za nádhernou renovaci konferenčního stolu z dubového dřeva,jsem moc spokojená 🙂

    1. Dobrý den paní Franeková, děkujeme za recenzi a fotografii. Krásně k Vám zapadá 🙂

  10. Velmi děkujeme za citlivou a přesto úžasnou renovaci rozkládacího jídelního stolu spolu se čtyřmi původními židlemi, kterým tým Vestibul Interieru vdechl nový život a smysl. K renovační zakázce jsme následně přidali i dvě židle z nabídky použitého nábytku, který Vestibul Interier inzeruje. Paní Dvořáčková nám pomohla vybrat látky k čalounění (kterých je v nabídce fakt ohromující množství), tak aby odpovídaly našim představám. Při provádění renovace jsme měli možnost prohlédnout nábytek v různých fázích prací. Komunikace byla bezproblémová, e-mail, telefon, vše s rychlou reakcí. Vše dopadlo podle našich přání a vlastně i předčilo naše představy! Moc děkujeme a pokud někdy v budoucnu budeme mít chuť nechat si něco renovovat, pak bude Vestibul Interier naše první volba. 🙂

    1. Děkujeme za krásnou recenzi! Vybrali jsme společně krásné látky a nábytek patří rozhodně ke kouskům, které stojí zato renovovat!
      Přeji ať slouží a dělá radost Vám i dalším generacím! KD

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..