Publikováno Napsat komentář

Roušky všem !

8095
– to je počet roušek, které jsme vyrobili a expedovali zdarma potřebným. Zavřeli nám obchod a tak jsme se rozhodli nesedět s rukama v klíně, ale raději je položit na šicí stroj a pomoci tam, kde to nejvíce potřebují. Zareagovali jsme rychle a během dne jsme náš showroom přetvřili v šicí dílnu kam denně dochází dobrovolníci šít, žehlit, stříhat..
Kam všude dodáváme roušky zdarma? Tak třeba do Městská Nemocnice Ostrava Fifejdy, Dům sociálních služeb Ostrava Radvanice, RenarkonResocializace Fénix, Charitní dům svatá Allžběta, Trojhalí KarolinaČeský rozhlas Ostrava, Ostravské komunikace, Vosíme.cz a do dalších míst. Roušky rozdáváme všude, kam se hneme a vidíme, že jsou potřeba – na benzinkách, v Albertu či na ulici..

Chcete nám pomoct?
➖ varianta A – chcete si od nás roušky koupit? Napište na jan.rusaj@vestibulinterier.cz a objednejte si pro svou firmu. Budeme posílat balíčky od 50 ks.
➖ varianta B – přijdete nám pomoct do Vestibul Interier šít roušky, které rozdáváme zdarma v rámci solidarity
➖ varianta C – přijdete si pro materiál a roušky ušijete doma, máme pro Vás nachystané balíčky po 20 ks,
➖ varianta D – máte materiál a přinesete roušky, my je dáme tam, kde jsou potřeba.
➖ varianta E – podpoříte nás finančně na transparentním účtu 2001786016/2010. Finance použijeme na nákup materiálu, výrobu roušek, distribuci, hygienické potřeby a drobné občerstvení pro dobrovolníky, kteří si to rozhodně zaslouží. 🙂

Pohyby na účtu, který osobně spravuje náš pan ředitel a odpovědně hlídá na co se peníze používají, můžete sledovat pod tímto odkazem:
https://bit.ly/rousky_transparentni_ucet

Návod jak vyrobit roušku doma, najdete tady 👇:
https://bit.ly/Vestibul_Interier_vyrob_si_rousku

Návod jak s rouškou zacházet najdete zde:
https://bit.ly/jak_pouzit_rousku

Děkujeme, že jste v tom s námi. Jsme v tom totiž spolu!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..